office@protennisteam.ro
0743 424 942

Despre Noi

DESPRE NOI

Suntem un club sportiv cu o traditie de aproape zece ani, infiintat in 2009 si care am crescut de la an la an, atat ca traditie, experienta cat si ca echipa. Anual incercam sa adaptam si sa imbunatatim programele de antrenament la noile cerinte ale pietii, a competitiilor sportive si regulamentelor, astfel incat sportivii nostrii sa ne reprezinte cat mai frumos in competitiile nationale. Din 2015 ne-am extins activitatea acoperind si sporturile de sezon incepand cu oferirea cursurilor de ski, cursuri organizate pe partiile din Poiana Brasov pentru toate categoriile de skiori zilnic (in perioada vacantelor) sau la sfarsit de saptamana.
Incepand cu 2018 organizam si tabere de ski pentru copii, in functie de varsta si de bagajul de cunostinte.

             ECHIPA

 

 

FLORIN APANAGHIE

FLORIN APANAGHIE

Fondator

Absolvent al ANEFS Bucuresti promotia 2001, antrenor acreditat de Federatia Romana de Tenis si Asociatiei Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania.

  

Totul a inceput in urma cu multi ani in fata blocului, cu o racheta Reghin si o minge jupuita de puf, realizand in acea perioada, ceea ce aveam "sa ma fac cand voi fi mare". Ca toti copii acelor zile nu am beneficiat de metodele de antrenamnet special concepute pentru acea varsta sau de toate materialele ajutatoare, rachete sau mingi mai usoare, filee mai mici si conuri frumos colorate, concursuri cu premii, cupe si medalii pentru toti participantii, dar am fost vrajiti de frumusestea disciplinei, de regulile si principiile acestui sport foarte frumos supranumit "sportul alb".
Am urmat aceasta cale, facand un legamant cu mine si jurand ca voi face mereu tot ce-mi va sta in putinta pentru a preda cat mai bine, realizand ca trecutul ca jucator si prezentul ca antrenor, sint doua lucruri complet diferite, dandu-mi putere, speranta si incredere ca voi reusi.
Totusi, un bun antrenor nu este doar cel care preda si antreneaza, dar cel care se implica in fiecare aspect al vietii sportive a elevilor sai, indiferent daca aceasta este fizica, tehnica, tactica, psihologica sau sociala, rolul sau fiind de de a introduce in vietile lor, disciplina, integritatea si respectul pentru ei insisi si pentru adversar, si sa-i faca sa inteleaga ce inseamna munca. Responsabilitatea unui antrenor, merge dincolo de instruitre in tenis, avand rolul de a insufla sportivilor sai, principii etice in si in afara terenului de tenis.
Sunt absolvent al ANEFS Bucuresti promotia 2001, antrenor acreditat de Federatia Romana de Tenis si Asociatiei Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania.

 

 

 

           

DANIEL UNGUREANU

DANIEL UNGUREANU

Instructor Tenis

Fost jucator de performanta, actualmente instructor de tenis si sparing partner

 

Instructor de tenis, fost jucator de performanta, actualmente se ocupa in paralel atat de grupele de initiere cat si de cele de avansati si performanta folosindu-si cunostintele si indemananrea atat ca pedagog cat si ca sparing partener.