office@protennisteam.ro
0743 424 942

Ski

Cursurile se desfasoara in Poiana Brasov, pe partia Stadion cu grupele de incepatori si in Postavarul cu grupele de avansati.

Echipamentul (schiurile, claparii, bete, veste si casca) se asigura in limita echipamentului disponibil. Se asigura transport si instructor la fiecare 5 - 6 copii. In conditiile in care exista echipament propriu, este de dorit a fi folosit acesta, deoarece claparii si schiurile au proprietati diferite. Copilul trebuie sa posede o cagula pentru schi, intrucat caciula este prea groasa iar casca nu se aseaza corect pe cap.

Plecarea se face din Livada Postei in weekend la ora 8.00 cu grupa de avansati, si 11.00 - 11.30 (in functie de trafic) cu grupa de incepatori. Pentru a evita aglomeratia patinoarului din Poiana, nu se va astepta nici in ''intarziat'', acesta urmand sa fie adus de catre parinti.

Prezenta copiilor trebuie confirmata pana vineri seara, in caz contrar existand posibilitatea ca sambata sa fie fie urcat in masini. Pentru grupele de copii ridicati de la gradinita in cursul saptamanii, programul se stabileste de comun acord cu conducerea acestora. Cursurile de ski se tin cu profesori si instructori acreditati de A.M.P.S.R (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania) membra a I.S.I.A.

 

A.M.P.S.R I.S.I.A