office@protennisteam.ro
0743 424 942

Regulament Tabara

TERMENI SI CONDITII GENERALE

ÎNSCRIEREA

Formalitatile de înscriere se realizeaza indeplinind urmatoarele etape:
1. Se completeaza de catre parintele, tutorele legal al copilului formularul de înscriere de pe siteul www.protennisteam.ro
2. Se achita taxa de participare integral sau jumatate în momentul înscrierii de pe site, prin virament bancar în maxim 3 zile în contul RO89 BTRL RONC RT02 6860 2501 deschis la BT Agentia Gemenii Brasov.

3. În cazul neachitarii avansului in termenul mai sus mentionat rezervarea se anuleaza si veti fi contactat telefonic sau prin email.

4. Despre detaliile de plecare, echipament, împachetare veti fi anuntat cu 5 zile înainte de începutul taberei.
5. Avansul de 50% achitat în momentul înscrierii este nereturnabil. Nu acceptam scrisori medicale, adeverinte de la medicul de familie sau medicul specialist.
6. Daca pretul taberei este achitat integral, diferenta sumei de bani se va reporta pentru o tabara organizata ulterior in anul in curs, cu conditia sa fim anuntati in scris cu minim 21 zile calendaristice inainte de inceperea taberei. 
7. Indiferent de motivele prin care parintele doreste retragerea copilului din tabara, banii, nu se vor restitui. 
8. La intrarea in tabara bagajele copiilor vor fi controlate iar lucrurile interzise confiscate si restituite parintilor. 
9. Parintii nu vor interveni sub nici un aspect in desfasurarea activitatilor taberei. 
10. Pe perioada taberei copii sunt supravegheati si instruiti de 3-4 instructori, profesori.

ECHIPAMENTUL
Încarcarea cu mai mult decât echipamentul cerut în ''fisa de echipament'', nu face altceva decât sa îngreuneze deplasarea copilului dumneavoastra si implicit a grupului din care face parte.

TELEFOANELE MOBILE
Tabara are un telefon de serviciu care va va fi comunicat ulterior printr-un email in care ne puteti contacta in baza unui program dinainte stabilit. Copiii nu au nevoie de telefoane mobile in tabara. Daca totusi le poseda,acestea vor fi predate directorului de tabara la inceputul acesteia, putand fi folosite seara intre 20.00 si 22.00. Strângerea acestora reduce considerabil riscul de pierdere, furt sau deteriorare. De acelasi regim se numara si MP3 player-ele sau alte dispozitive de ascultat muzica cât si tablete, laptopuri.

MEDICAMENTELE
În situatia in care copilul dumneavoastra este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului. Ele vor fi administrate dupa caz sau returnate la finalul taberei evitând astfel consumul necontrolat. Tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de echipa noastra. Pentru situatii mai grave se apeleaza la salvamont sau dupa caz la un medic. În cazul alergiilor va rugam sa precizati, daca aveti cunostinta, natura lor si tratamentul impus de medic. Daca copilul dvs nu se afla întruna din cazurile enumerate mai sus, va rugam sa nu trimiteti nici un fel de medicament.

PLECAREA ÎN TABARA
Transortul copiilor il asiguram cu microbuz sau va fi organizat de catre parinti. Copiii trebuie sa aiba la ei carnetul de elev stampilat. Pe tot parcursul deplasarii acestia vor fi supravegheati de catre personalul nostru. Legat de ora exacta de pornire si sosire veti fi anuntati ulterior prin email.

BANI DE BUZUNAR
Scoala noastra doreste ca prin conditiile oferite sa nu fie nevoie de bani de buzunar. Daca totusi participantii au bani de buzunar asupra lor ii vor pastra incuiati in geamantan. Pro Tennis Team Brasov nu este raspunzatoare pentru banii lasati nesupravegheati, in camere sau in alte locuri.

DOCUMENTE NECESARE
Adeverinta medicala clinic sanatos si apt pentru efort fizic (de la medicul de familie), carnet de elev stampilat pentru anul in curs.

FOTO
În taberele organizate de noi, vor fi facute fotografii si materiale filmate cu copiii din tabara, care vor fi folosite, fara scop comercial, pe siteul clubului sau pe facebook, pentru promovarea imaginii firmei.

CERERI SPECIALE
Orice cerere speciala trebuie mentionata in formularul de inscriere: dieta, o anume facilitate, etc. Apoi trimiteti-ne un email de confirmare a cerintei. Vom face tot posibilul rezolvarii cerintelor, insa nu garantam indeplinirea acestora. Neindeplinirea unei cerinte nu reprezinta o incalcare a contractului. Nu se accepta cereri conditionale.

EXCLUDEREA DIN TABARA
Dupa începerea taberei, daca copilul dumneavoastra consuma alcool sau droguri, fumeaza, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara motive întemeiate, fura, are accese de violenta sau rasism, nu respecta regulile de conduita, directorul de tabara sau organizatorii sunt îndreptatiti sa solicite ca în cel mai scurt timp sa retrageti copilul din tabara fara posibilitatea de a recupera plata serviciilor. Va asiguram ca echipa noastra va face tot posibilul ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform.

ÎNTOARCEREA
Ora de plecare va fi comunicata ulterior prin email.

DAUNE
În cazul în care copilul dvs, din neatentie sau din rea vointa produce daune în interiorul locatiei taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal vor fi obligati sa suporte daunele aferente.

REGULI DE CONDUITA IN TABARA
Sa participe la toate activitatile organizate de tabara, exceptie facand acelea in care primeste permisiunea directorului taberei.
Sa respecte timpul de odihna si sa mentina linistea in dormitoare dupa ce s-a dat stingerea. Parasirea dormitoarelor si a cladirii dupa ora stingerii, atrag dupa sine excluderea din tabara cheltuielile de transport fiind suportate de catre parinti.
Accesul in dormitoarele de gen opus este interzisa.
Sa nu bruscheze/agreseze colegii sau personalul taberei. Agresiunea verbala sau fizica nu va fi tolerata. In cazuri grave, vor fi trimisi acasa. Dispozitivele electronice vor fi predate directorului taberei inainte de a se da stingerea.
Fumatul este interzis.
Alcoolul, substantele sau pastilele ilegale sunt strict interzise.
Participantii asupra carora se gasesc cele enumerate mai sus, utilizatorii sau furnizorii de alcool si substante ilegale vor fi exclusi din tabara fara posibilitatea returnarii vreunei sume pentru zilele din tabara ramase neefectuate.

 

RECLAMATII
In cazul in care exista vreo nemultumire referitoare la calitatea serviciilor primite, va rugam sa adresati in scris o sesizare clara si explicita, a nemultumirilor dumneavoastra, legate de pachetul de servicii oferit.Atat prestatorul cat si hotelierul se vor angaja imediat in solutionarea sesizarii primite.