office@protennisteam.ro
0743 424 942

Cardio Tenis

cardio tennis2

   

CE ESTE CARDIO TENIS?

Cardio tenis este o activitate de fitness cu consum mare de energie, care combina cele mai bune caracteristici ale tenisului cu exercitii cardiovasculare, oferind finalitate organismului prin arderea caloriilor in antrenament aerobic.

 

ANGAJAREA SI PRIMIREA

Cele mai multe clase au amestecat capacitatea si unele facilitati ofera cursuri care sint mai specifice la nivelul capacitatii/fitness. Cu toate acestea, indiferent de capacitatea sau nivelul de fitness, antrenorul de Cardio este instruit pentru a oferi antrenamente individualizate pentru fiecare persoana. Un adevarat antrenament de cardio tenis, se desfasoara de obicei cu grupe de 6-8 jucatori, fiind folosita scara pentru agilitate mingi cardio, (mingi de tenis rosii si portocalii), muzica si monitoarele de ritm cardiac.

 

SOCIALIZAREA

Este un curs foarte distractiv si social pentru jucatori de toate nivelurile, predat de un antrenor de tenis sau de fitness. Daca nu ati jucat tenis poate a fi o modalitate foarte buna de a fi introdus in acest sport iar daca sinteti un jucator cu un nivel inalt este o metoda buna de antrenament.

 

SCOPUL

Pentru a te antrena in ritm cardiac adecvat si in zonele aerobe
Pentru a arde calorii
Pentru a te antrena pentru tenis
Pentru amentine sanatatea cardiaca
Pentru a juca tenis pe muzica
Pentru a activa intreaga musculatura